Trilletur Munkebotn

Fellestur

Dato
20. januar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

En flott trilletur til i Sandviken fra Sandvikstorget, via Munkebotn og til Lagevatnet. Et tilbud til deg som vil bli kjent med andre nybakte foreldre, samtidig som du får deg litt frisk luft og fysisk adspredelse!

Vi ankommer gapahuken ved Langevatnet/Indianerplassen og kan ta en spisepause. så kan vi gå samme vei tilbake, elelr eventuelt ned i Eidsvåg hvis noen ønsker det. Det er asfalt hele veien, og lett å trille på. Bratt bakke opp selve Munkebotn.

Oppmøte: kl. 11:00 ved Sandvikstorget.

Utstyr: Mat og drikke, klær for vær, sitteunderlag (det finnes mange benker langs ruten). 

Trilleturleder: Lillian Brekke (tlf: 97196788) 

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Husk å hold deg hjemme hvis du er syk, hold god avstand til andre på tur, og ha god håndhygiene. Ta med egen antibac. 

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55 33 58 27
  • E-post: bht@dnt.no