Avlyst Nærtur i Søndre Nordstrand - til Hvervenbukta

Fellestur

Dato
20. mai kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Hvervenbukta.

Vi møtes på Lerdal bussholdeplass kl. 11. 

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding. Det er begrenset antall plasser og du må være påmeldt i forkant av oppmøtet. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på". Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen og melder deg på:

  1. Deltager (registrere navn)
  2. Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
  3. Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød "bekreft" knappen
  4. Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: "Takk for din påmelding" (påmelding til nærtur fra Søndre Nordstrand er registrert!)

Generelt om turene

Turene starter alltid på Lerdal holdeplass, torsdager kl 11 og går på stier og gangveier i nærmiljøet og varer ca. 3 timer inkl. spisepause. De fleste turene kan kortes ned med evnt. buss tilbake. Månedens tur første torsdag i måneden varer ca. 4 timer, og går noe lenger utenfor nærmiljøet. Ta med mat, drikke, sitteplate og brodder når det er glatt. Alle turene går fra/til Lerdal uten kollektivtransport. F.eks buss for kortere tur, kan benyttes etter eget ønske. Ifølge smittevernreglene skal alle ha med alt det kan være behov for under turen, ikke låne av andre, og ikke felles bilkjøring. Ta på gode sko og klær etter vær. Vinterstid er brodder ofte nødvendig, samt antibac for eget bruk.

Vi holder alltid 1 m avstand.

Det arrangeres Månedens tur første torsdag i måneden. 

Generelt om smittevern

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, den bygger på myndighetenes råd om smittevern. 

Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meters avstand til hverandre. 

Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få mer folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. 

Det arrangeres nærturer mange andre steder i Oslo. Her finner du komplett oversikt over alle nærturgruppene.

Kategori:"Aktiv i 100"

Nærtur i Søndre Nordstrand - til Hvervenbukta

Hvervenbukta. Vi møtes på Lerdal bussholdeplass kl. 11.  *** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding. Det er begrenset antall plasser ...

Kontaktinformasjon: