Trilletur til Skullerudstua

Skullerud er et flott utgangspunkt for turer i Østmarka og er lett tilgjengelig hele året.  

***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på

Nøklevann er et flott turmål i Østmarka, og her i området er det mye friluftslivshistorie. Turen starter ved Østmarksetra og går på fin grusvei på østsiden av Nøklevann. På historiske Sarabråten stopper vi og leser om den spennende historien til stedet. Her ble mye av grunnlaget for friluftslivet i både Oslo-området og Norge lagt da Thomas Heftye eide stedet. Vi fortsetter sørover, går forbi Rustadsaga og ender opp på Skullerudstua. Matpause i kaféen og så triller vi tilbake til Østmarksetra på vestsiden av Nøklevann. Ca. 8 - 10 km litt avhengig av trasé. Det er også mulig å ta T-banen tilbake til sentrum fra Skullerud.

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Østmarksetra kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane 3 til Ulsrud, ca. 15 min. gange derfra til P-plassen.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 

Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.
 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Skullerudstua

Skullerud er et flott utgangspunkt for turer i Østmarka og er lett tilgjengelig hele året.   ***Merk at det er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde ...

Kontaktinformasjon: