Over stokk og stein på sykkel

Fellestur

Dato
1. november kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Stisykling
Arrangører
DNT ung Bærum, Bærum Turlag , DNT Oslo og Omegn , Joline Johansson
Dette arrangementet er over!

Bli med DNT Ung Bærum på introduksjon til stisykling ved Østernvann.


Vi har fått Joline Johansson, tidligere proff endurosyklist fra Sverige, til å holde kurs for deg som er nysgjerrige på sykling på sti. Hun har syklet aktivt i alt fra landevei til utfor, konkurrert i verdenscupen i enduro (stisykling) og vunnet svenske cupen to år på rad. Og nå er Joline klar for å ta deg med på tur i skogen og lære deg noen triks for å mestre sykling på sti!

Du møter opp ved klubbhuset på Fossum, Ankerveien 245 på Eiksmarka, søndag 1. november kl 10.00. Vi holder på i ca 4 timer.

Det kreves ingen forkunnskaper - det passer for deg som ikke har syklet sti før, men også for deg som allerede er i gang. 

Du må stille med terrengsykkel - sørg for at denne er i OK stand før kurset, og hjelm er obligatorisk. Kle deg etter været, og ha gjerne noe ekstra klær i sekken å ta på deg når vi stopper for litt instruksjon. Ta med matpakke og vannflaske.
Det blir fokus på grunnleggende teknikk på og utenfor stien, for å bli tryggere, og for enklere å manøvrere seg i terrenget.

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på med en gang via den røde knappen.

Vi håper dette gjør at du har lyst til å delta på flere turer og arrangementer i DNT Ung Bærum- kanskje kan du selv bidra med nye ideer og ta i et tak for gjengen?

DNT Ung Bærum er for deg mellom 13 - 26 år som er nysgjerrig på friluftsaktiviteter og liker å være ute! Bli med du også da vel.

Over stokk og stein på sykkel

Bli med DNT Ung Bærum på introduksjon til stisykling ved Østernvann. Vi har fått Joline Johansson, tidligere proff endurosyklist fra Sverige, til å holde kurs for deg som er nysgjerrige på sykling ...

Kontaktinformasjon: