Ekstra lett nærtur på Mortensrud - Ryddeuka

Fellestur

Dato
20. oktober kl. 11:00 - 12:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærturgruppe, Nærtur, Jubileumsuka
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Under Ryddeuka 2019 ble det løftet på stein og ryddet unna. Med et overvåket blikk ble det plukket opp over 500 kg sneiper, plastemballasje og annet skrot og rot. I år vil vi gjerne gjenta bragden og bidra så godt vi kan. Forhåpentligvis kommer vi lagt under 500 tallet! Søndag 18.10 er det TV-aksjonen, hvor inntektene går til å bekjempe plast i havet. Dette temaet gir en fin oppstart på vår Ryddeuke. Gjennom hele uke 43 vil flere av våre turer og aktiviteter i DNT Oslo rette søkelyset på sporløs ferdsel. Utstyr til ryddingen vil bli utlevert av turleder på oppmøtested. God tur!

Møt opp kl 11.00 på Mortensrud Torg ved trappene til T-banen. Vi går i nærområdet på Mortensrud. Tempo og lengde er tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5-2 timer.  Merk at vi av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding ved oppmøte.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Husk å ta med antibac til eget bruk. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

NærturgruppeTurene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. 

Ved spørsmål, ta kontakt: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no, tlf. 22 82 28 00

Velkommen

Ekstra lett nærtur på Mortensrud - Ryddeuka

Under Ryddeuka 2019 ble det løftet på stein og ryddet unna. Med et overvåket blikk ble det plukket opp over 500 kg sneiper, plastemballasje og annet skrot og rot. I år vil vi gjerne ...

Kontaktinformasjon: