Nærtur/kveldstur - Rundtur på Kjenn

Fellestur

Dato
28. oktober kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden.

Vi går på gangvei og sykkelstier fra Lørenskog Rådhus - Kjenn - Robsrud - retur til Rådhuset

Oppmøte: Lørenskog Rådhus, kl 18.00

Tid: Ca 1,5 time

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Nærtur/kveldstur - Rundtur på Kjenn

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid.  ** Merk: Denne ...

Kontaktinformasjon:

  • Cecilia Hørup Nilssen
  • Tlf. Tlf 93438074

Turleder:

  • Cecilia Hørup Nilssen