Nærtur/Kveldstur langs Nitelva

Fellestur

Dato
21. oktober kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden.

Denne kvelden er det tur fra Lillestrøm stasjon langs Nitelva til Sagdalen videre forbi Nebbursvollen og retur til Lillestrøm stasjon. 

Turen går på gangvei. 

Oppmøte:  Lillestrøm stasjon på sørsiden mot Rælingen kl 18.00. Varighet: ca  1,5 t

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Nærtur/Kveldstur langs Nitelva

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid.  ** Merk: Denne ...

Kontaktinformasjon:

  • Arnhild Olsen
  • Tlf. Tlf 99 63 97 38

Turleder:

  • Arnhild Olsen