Avlyst Nærtur fra Skøyen

Fellestur

Dato
1. desember 2020 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med på en hyggelig nærtur. Turen denne tirsdagen går vi langs Kirkeveien og videre opp til unviversitetet på Blindern. Turen avluttes på Skøyen. 

Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød T-vest. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk. *** Merk at vi av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen.  Alle deltakerer må derfor registrere seg på oppmøtestedet, hvor turleder lager komplett deltakerliste. 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. 

Nærtur fra Skøyen

Bli med på en hyggelig nærtur. Turen denne tirsdagen går vi langs Kirkeveien og videre opp til unviversitetet på Blindern. Turen avluttes på Skøyen.  Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka ...