Søndagstur - fra Sandbekken til Setertjernstua

Fellestur

Dato
25. oktober kl. 10:30 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Markatur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Odalen, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen.

Vi inviterer til søndagstur til Setertjernstua fra Sandbekken. Turen går på vestsiden av Åmotdammen over Skolemesteren, Djupdalen, Setertjern, Brudalen, Åmotdammen, Sandbekken. Turen er ca 12-13 km og varer i ca 5,5 timer. Er vi heldige er Setertjernstua åpen og vi kan spise matpakke og vaffel der. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

NB! Oppmøte kl 10:30 ved Sandbekkstua. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne, påmeldingsfristen er dagen før, 24.10.

Varighet: ca 5,5 timer. Husk å ta med matpakke og godt med drikke!

Turen passer for ungdom, voksne og seniorer som ønsker turfølge på søndagsturen.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på knappen".

Søndagstur - fra Sandbekken til Setertjernstua

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen. Vi inviterer til søndagstur til Setertjernstua fra Sandbekken. Turen går på vestsiden av Åmotdammen over Skolemesteren, Djupdalen, Setertjern, Brudalen, Åmotdammen, Sandbekken. ...

Kontaktinformasjon:

  • Arnhild, mob 99 63 97 38

Turleder:

  • Arnhild Olsen