Nærturgruppa på Sognsvann på tur til Frognerseteren

Fellestur

Dato
24. september kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Turen går langs små og store stier til Tryvannstua og avslutter på Frognerseteren. De som har lyst kan gjerne benytte muligheten til å ta turen innom Roseslottet på Frognerseteren. 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann klokka 11. Retur med T-bane fra Forgnerseteren.

*** Merk at vi av hensyn til smittevern må vite hvem som deltar på turen.  Alle deltakerer må derfor registrere seg på oppmøtestedet, hvor turleder lager komplett deltakerliste. 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

Generell informasjon om nærturene:

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier i de flotte områdene rundt Sognsvann. 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann hver torsdag kl. 11.00 (oppmøte kl.10.55). Turene går på stier og skogsveier i området og varer omkring 2-3 timer inkl. pause. Vi går i all slags vær og raster alltid ute. Turene avsluttes vanligvis ved bommen, men denne høsten vil enkelte turer avsluttes andre steder (se detaljert program under) Når det er vinter er det viktig å ha med brodder. Ta også gjerne med deg en venn. Det er plass til alle på tur. Ta med sitteplate, mat og drikke. 

Siste torsdag i måneden går vi Månedens tur som er lenger og varer 3-4 timer inkl. pause. Disse turene har samme oppmøtested, men inneholder ofte et spesielt tema.

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få med flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Det er flere nærturgrupper i Oslo. Her finner du oversikt over alle gruppene. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du har spørsmål om nærturene. 

Nærturgruppa på Sognsvann på tur til Frognerseteren

Turen går langs små og store stier til Tryvannstua og avslutter på Frognerseteren. De som har lyst kan gjerne benytte muligheten til å ta turen innom Roseslottet på Frognerseteren.  Oppmøte ...