Avlyst Internasjonal søndagstur til Nøklevann - mat på bål

Fellestur

Dato
29. november kl. 11:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Søndagstur, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi går til Bremsrud, som ligger på østsiden av Nøklevann. Dette er et sted med en lang historie: Bremserud var bebodd så langt tilbake som til 1350! I dag er Bremsrud en godkjent, permanent bålplass med benker og en gapahuk. 

Vi møtes på Bogerud T-banestasjon, og går sammen bort til Rustadsaga, og videre til Bremserud, hvor vi tilbereder og spiser lunsj sammen. Turen er ca 2.5 km en vei (5 km totalt) og går på grusvei.

På grunn av korona anbefales det ikke å tilberede fellesmat, så vi ber alle ta med egen mat. Ta gjerne med både lunsj og dessert! Inspirasjon til mat som kan lages på bål vil dere finne her: https://www.dnt.no/artikler/turtips/7419-oppskrifter-for-uteskole/
Og her: http://www.turmat.no/

Husk å ta med fat og bestikk. Ta med vann å drikke, og gjerne en termos med varm drikke. Husk også sitteunderlag, og ekstra klær til å ta på mens vi tilbereder og spiser maten.

NB: PÅMELDING! Du melder deg på ved å klikke på den røde "Meld deg på"-knappen og fylle inn påmeldingsskjemaet. Det er maks 25 deltakere på denne turen. Hvis du ikke har meldt deg på, vil du kunne bli avvist. Dette er av hensyn til smittevern.

Oppmøte:  Kl. 11.30 ved Bogerud T-banestasjon. 
NB: Møt opp i god tid før turen starter. Hvis du kommer for sent og gruppa har gått, er det ikke garantert at turleder er tilgjengelig på telefon.

Transport: T-bane til Bogerud. Sjekk https://ruter.no/ for rutetider.

Hovedturleder: Annelies Ollieuz, tlf. 48057108

Følg oss gjerne på Facebook

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!


"internasjonal søndagstur"

Internasjonal søndagstur til Nøklevann - mat på bål

Vi går til Bremsrud, som ligger på østsiden av Nøklevann. Dette er et sted med en lang historie: Bremserud var bebodd så langt tilbake som til 1350! I dag er ...