Avlyst Internasjonal tur med kart og kompass

Fellestur

Dato
14. november kl. 11:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kart, Kompass, Orientering, Søndagstur, Kartogkompass, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

På denne turen i Lillomarka har du muligheten til å lære litt om kart og kompass. 

Turen starter på Årvoll og vi går til Isdammen og inn i Lillomarka, innom Ole Høylands hule og til Lilloseter. Derfra kan vi ta bussen tilbake. Turen  går på vei og sti, og det er delvis kupert og bratt terreng. Underveis blir det en innføring i bruk av kart og kompass, og trening på dette med veiledning fra turlederne. 

Ta på gode sko og klær som passer til været. Ta med kart  for området (Lillomarka 1:50 000) og kompass, hvis du har. Turleder tar også med ekstra til utlån ved behov.
Ta også med mat og drikke. Vi spiser lunsj ute i skogen underveis.

Turen varer trolig litt lenger enn de ordinære internasjonale turene, ca. 4 1/2 time. 

NB: PÅMELDING! Du melder deg på ved å klikke på den røde "Meld deg på"-knappen og fylle inn påmeldingsskjemaet. Det er maks 25 deltakere på denne turen. Hvis du ikke har meldt deg på, vil du kunne bli avvist. Dette er av hensyn til smittevern.

Oppmøte: Kl. 11.30 ved Årvoll busstopp. 
NB: Møt opp i god tid før turen starter. Hvis du kommer for sent og gruppa har gått, er det ikke garantert at turleder er tilgjengelig på telefon.

Transport: Buss til Årvoll. Sjekk https://ruter.no/ for rutetider.

Hovedturleder: Alexandre Brigadeau, tlf. 942 89 731

Følg oss gjerne på Facebook

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ 

Om de internasjonale søndagsturene:
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

"Internasjonal tematur"

Internasjonal tur med kart og kompass

På denne turen i Lillomarka har du muligheten til å lære litt om kart og kompass.  Turen starter på Årvoll og vi går til Isdammen og inn i Lillomarka, innom ...