Søndagstur - Trehyttetur Store Losbyrunde

Fellestur

Dato
27. september kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Markatur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen.

Vi inviterer til søndagstur fra Losby besøksgård. Denne søndagen går vi innom alle Lørenskog Turlags hytter - Store Losbyrunde via Fiskelaushytta, Stallen og Røirivannskoia. Stipartiene kan være våte. Turen er på ca 15 km og varer i ca 5 timer.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Oppmøte Kl 11:00 på parkeringen ved Losby besøksgård. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne, påmeldingsfristen er dagen før, 26.8.

Varighet: ca 5 timer. Husk å ta med matpakke og godt med drikke!

Turen passer for ungdom, voksne og seniorer som ønsker turfølge på søndagsturen.

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på knappen".

Søndagstur - Trehyttetur Store Losbyrunde

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen. Vi inviterer til søndagstur fra Losby besøksgård. Denne søndagen går vi innom alle Lørenskog Turlags hytter - Store Losbyrunde via Fiskelaushytta, Stallen ...

Kontaktinformasjon:

  • Stig
  • Tlf. 91635552

Turleder:

  • Stig Solberg