Småbarnstur til Kolsåstoppen

Fellestur

Dato
26. september kl. 14:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bæresele, Bæremeis, Bæresjal, Turkatalog2020_Familietur
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Barnas Turlag Bærum
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele.

På denne turen setter vi småbarna i meisen, og lar de heller komme ut for å gå litt selv fra tid til annen på passende områder. Fra Stein P-plass går vi langs gamle Ringeriksvei og gjennom skogen bratt opp mot nordre Kolsås. Så fortsetter vi ned langs Sætertjernet og hvis tiden er til det fortsetter vi opp til Søndre Kolsås igjen. Der tar vi en pause, nyter utsikten og leker i skogen (ta med niste). Etter dette går vi bratt ned til KIF-hytta og fortsetter nordover og tilbake til Stein P-plass.

Lengde: 8km 

Varighet: 3 timer + pause

Oppmøte: P-plassen overfor Stein Gård på Gl. Ringerikesvei mellom Bærums Verk og Øverland

Medbring: Alt du trenger for en ettermiddag i naturen med småbarn. Husk rikelig med snacks, drikke og varme klær. Det kan være en hjelp med vandrestave for ekstra balanse. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Selv om rekken blir lang vil turlederne holde kontakt med alle deltagerne. I spisepausene spiser alle egen mat. Raushet og ønske om å dele godsaker med andre får vi vente med til koronaen er over.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Krav om påmelding: Det er viktig at vi har kontroll på hvem og hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om registrering av deltakelse.Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Småbarnstur til Kolsåstoppen

Bli med på tur med barn i bæremeis/-sjal eller sele. På denne turen setter vi småbarna i meisen, og lar de heller komme ut for å gå litt selv fra ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Johannes Braehler