Avlyst Tidlig vinterhelg på Hafjell (DNT 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
27. november kl. 16:00
Til dato
29. november
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Lillehammer-Rondane, Oslofjorden (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Hvorfor ikke starte vintersesongen med en hyggelig hyttetur til Hafjell? Vi har leid en stor hytte og håper på snø og gode langrennsforhold. I tillegg blir det god mat og hyggelig selskap. 

Vi reiser opp fredag ettermiddag. Vi hadde håpet å kjøre opp, så det er eget spørsmål om dette i påmeldingen. Vi har imidlertid ikke fått nok deltakere som kan bidra med kjøring. Det vil derfor trolig bli reise med tog til Lillehammer og buss derfra for de fleste. Informasjon kommer nærmere avreise. På kvelden koser vi oss med en felles middag og blir bedre kjent. Lørdagen satser vi på en lengre tur, forhåpentligvis på langrenn. Blir det ikke det, så har vi gode turalternativer til fots. Det kommer mer informasjon om turer når vi nærmer oss avreise. Etter tur blir det en bedre middag og kanskje litt underholdning. Søndagen blir et en god frokost før vi pakker ut av hytta. Det blir mulighet for ny tur for de som ønsker det før vi kjører tilbake til Oslo. 

Det koster 1000 kr å være med. Dette dekker overnatting og mat. I tillegg dekker alle egen transport. Du melder deg på ved å bruke den røde knappen på høyre siden. Du vil motta informasjon om betaling når du har meldt deg på. Pga forhåndsbetaling av hytta, vil det være betaling umiddelbart etter påmelding. 

Denne turen er for deg som er mellom 26 og 45 år.

Tidlig vinterhelg på Hafjell (DNT 26-45 år)

Hvorfor ikke starte vintersesongen med en hyggelig hyttetur til Hafjell? Vi har leid en stor hytte og håper på snø og gode langrennsforhold. I tillegg blir det god mat og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Ingvild Østvedt