Trilletur til Ullevålsseter

Fellestur

Dato
11. november kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Nordmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Ullevålsseter i Nordmarka er et tilgjengelig turmål med barn. Dagens tur går fra Hammeren i fint driv opp til den trivelig hytta. 

***Merk at det nå er påmelding på turen. Bruk den røde knappen for å melde deg på. 

Vi starter ved Hammeren og triller langs Skjersjøelva opp til Skjersjøen og videre til Ullevålseter. Det er fin skogsbilvei, men en del stigning. Veien brøytes hele året, men dobbeltsjekk med hytta dersom det har vært stort snøfall. Den siste bakken er bratt, men vi kommer oss opp! Åpen kafé med stort utvalg. Ca. 9 km t/r.

Oppmøte: Hammeren busstopp i Maridalen kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane til Nydalen. Videre med buss 51 til Hammeren. Bussen går sjelden og tar ikke mange vogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

Parkering: Ved Hammeren busstopp

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Ullevålsseter

Ullevålsseter i Nordmarka er et tilgjengelig turmål med barn. Dagens tur går fra Hammeren i fint driv opp til den trivelig hytta.  ***Merk at det nå er påmelding på turen. ...

Kontaktinformasjon: