Nærtur fra Bøler til Slettfjell

Fellestur

Dato
22. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Slettfjell.  

Nærtur fra Bøler T-banestasjon tirsdag klokka 11:00. 

Generelt om turene

Turene starter alltid fra Bøler T-banestasjon tirsdager kl. 11. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause.  Månedenes tur varer noe lenger. Ta på gode sko og klær etter vær. Vinterstid er brodder ofte nødvendig. Pakk sekken med litt mat, drikke, sitteplate samt antibac for eget bruk.

*** Merk. Av hensyn til smittevern må vi nå vite hvem som deltar på turen. Alle deltakere må derfor registrere seg på oppmøtestedet. Turleder lager komplett deltakerliste.

Det arrangeres Månedens tur siste tirsdag i måneden. Denne kan være av noe lenger varighet. For å begrense bruk av kollektivnettet i rushtrafikken vil alle turene avsluttes på Bøler eller Rustadsaga. Her finner du høstens turprogram. 

Generelt om smittevern

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, den bygger på myndighetenes råd om smittevern. 

Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meters avstand til hverandre. 

Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få mer folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper.

oversikt over alle nærturgrupper. 

 

Nærtur fra Bøler til Slettfjell

Slettfjell.   Nærtur fra Bøler T-banestasjon tirsdag klokka 11:00.  Generelt om turene Turene starter alltid fra Bøler T-banestasjon tirsdager kl. 11. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause.  Månedenes tur varer noe lenger. Ta på gode ...