Avlyst Nærtur fra Skøyen til Bogstad

Fellestur

Dato
8. desember 2020 kl. 11:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Nærturgruppa på Skøyen går på tur fra Bogstad. Bli med på en hyggelig tur innover i Nordmarka. Møt opp sammen med andre trivelige deltakere utenfor Bogstad Camping. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.***Merk at av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen. Alle deltakerer må derfor registrere seg på oppmøtestedet. Turleder lager komplett deltakerliste. Da vi i denne perioden begrenser bruk av kollektivtransport på våre turer, vil det ikke bli organisert fellestransport med buss fra Skøyen. Minner om at det er gode mulighet for parkering av både bil og sykkel i nærheten av oppmøtestedet. 

Turen varer i ca tre timer. Ta på gode sko og klær etter vær. Gruppa raster gjerne ute, så ta med mat, drikke og en sitteplate. Merk at det i ulike ukenummer er nærtur i området Skøyen. 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du lurer på noe om turene, eller ønsker å etablere en gruppe der du bor. Tlf 22 82 28 00

 

Nærtur fra Skøyen til Bogstad

Nærturgruppa på Skøyen går på tur fra Bogstad. Bli med på en hyggelig tur innover i Nordmarka. Møt opp sammen med andre trivelige deltakere utenfor Bogstad Camping. Turene varer rundt to-tre timer ...