Nærtur fra Tonsenhagen

Fellestur

Dato
12. november kl. 11:00 - 14:00
Alternative datoer
Vis 7 andre datoer
22. oktober 2020
29. oktober 2020
5. november 2020
12. november 2020
19. november 2020
26. november 2020
3. desember 2020
10. desember 2020
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Møt opp sammen med andre trivelige på bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole klokka 11:00. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.***Merk at av hensyn til smittevern må vi nå vite hvem som deltar på turen. Alle deltakerer må derfor registrere seg på oppmøtestedet, hvor turleder lager komplett deltakerliste.

Turene går på flotte stier og skogsbilveier, vi regulerer ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur. Ta på gode sko og ta med litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is.  Siste torsdag i måneden arrangeres Månedens tur.  Her finner du høstens turprogram.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Turene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

  

Nærtur fra Tonsenhagen

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka. Møt opp sammen med andre trivelige på bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole klokka 11:00. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier ...