Førstehjelpskurs for frivillige, 4 timer

Kurs

Dato
21. oktober kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12966
Dette arrangementet er over!

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv.
Detter er et førstehjelpskurs for alle turledere som enten ønsker å bygge på kunnskapen eller ønsker å lære seg førstehjelp. Kurset vil ivareta mange av de utfordringene som kan oppstå på våre turer. Kursholder David Rohrmüller (har sin bakgrunn fra Norsk Luftambulanse) er opptatt av praktiske øvelser, dvs. at deltakerne får øvd mest selv. Han bygger på kunnskapen gruppa har og tilpasser underveis. Etter gjennomført kurset skal alle kunne håndtere det viktigste og får svar på alle spørsmål underveis.

Kursinnhold:

  • Kontakt med AMK/varsling
  • Kontakt med bevisst+bevisstløs pasient
  • HLR (hjerte-lunge redning)
  • Fremmedlegemer
  • Spørsmål fra salen
  • Smitte og smittevern

Generell informasjon

Pris:
Kr. 125,- (Kurskostnader refunderes ikke). 
Ikke-DNT Oslo og Omegns medlemstillegg kr. 400,-.

Vilkår for deltakelse på fellesturer eller kurs:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Smittevernstiltak på aktivitet
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for deltakelse på aktivitet er det viktig å være forberedt på. Blant annet at alle som ikke bor i samme husstand må holde minst en meter avstand, vaske hender godt, ikke dele utstyr etc være gjeldende for aktivitet. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre kursledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en aktivitet som ikke i hovedsak er preget av Covid 19, men av tur- og kurs pplevelsene i en romslig og sikker atmosfære.

Kursdeltakerne må:
- Være uten symptomer på Covid -19 smitte
- Utøve god håndhygiene
- Holde avstand til øvrige kursdeltakere 

Kurset har plass til 12 deltakere

Viktig informasjon om Covid 19 (korona) og DNTs smittevernstiltak på hytter og aktiviteter
Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Førstehjelpskurs for frivillige, 4 timer

Førstehjelp er den første hjelpen alle bør kunne gi ved akutt sykdom eller ulykke med personskader, og det kan redde liv. Detter er et førstehjelpskurs for alle turledere som enten ...

Kontaktinformasjon: