Yoga på Friluftshuset (Grunnleggende)

Annet

Fra dato
17. august 2020 kl. 17:30
Til dato
12. oktober 2020 kl. 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Annet, Yoga, Friluftshuset, Dntungoslo
Arrangører
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12959
Dette arrangementet er over!

Er du nysgjerrig på yoga?
DNT tilbyr grunnleggende kurs i yoga som passer for nybegynnere og de som har gjort lite yoga før. Her får du oppleve hvordan yoga bidrar til styrke og balanse i kropp og sinn.

Timene er vinyasa-inspirerte, en yoga som er relativt dynamisk, hvor pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger. Bevegelighet og tilstedeværelse er også viktige komponenter. 

Yogalærer Jeanette Olsen fra Gnist Yoga har undervist yoga på Friluftshuset i to år og er utdannet yogalærer i Mexico. Hun har en raus og inkluderende stil som mange deltakere setter pris på. 

Yogatimene foregår innendørs i Bystua på Friluftshuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga i en uformell setting. Friluftshuset tilbyr ellers et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring til kajakkkurs. Stedet ligger idyllisk til ved sjøen, og er en oase midt i storbyen. 

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har.

Kurs 8 uker: Mandager, fom. 17. august til 12. oktober (med unntak av 5. oktober i høstferien)
Tidspunkt: kl. 17:30-18:30 (nybegynnere- 60 min)
Pris: kr 1760,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år kr. 150,-)

Vi følger FHIs retningslinjer til smittevern, og det innebærer blant annet : 1 meter avstand mellom deltakere, ingen berøring i timer, ekstra renhold av kontaktflater. Personer som føler seg syke må holde seg hjemme, og det kan bli aktuelt at deltakerne må ha med egne matter. 

• For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på Gnist Yoga eller hei@gnistyoga.no

• For spørsmål om bestilling og betaling, kontakt Friluftshuset på friluftshuset@dntoslo.no

(Vi setter også opp kurs for de som har erfaring med yoga: 
Kurs for litt øvede mandager kl. 19.00 - 20:15. Du må ikke ha vært med på nybegynnerkurs for å delta på kurs for lett øvet, men du bør ha vært borti yoga før. Søk på "Yoga på Friluftshuset (litt øvet)" for å finne påmeldingen.)

Yoga på Friluftshuset (Grunnleggende)

Er du nysgjerrig på yoga? DNT tilbyr grunnleggende kurs i yoga som passer for nybegynnere og de som har gjort lite yoga før. Her får du oppleve hvordan yoga bidrar ...

Kontaktinformasjon: