Sørøst i Nordre Follo

Fellestur

Dato
27. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Langs vår nye storkommunes yttergrense

Vi starter fra Kråkstad stasjon og går nordover gjennom et hyggelig skogs- og landbruksområde til Granerud skytebane. Deretter går vi over Tyrigravåsen til idylliske Vientjern og fortsetter sørover langs kommunegrensen før vi svinger vestover tilbake til Kråkstad. Turen er lettgått og går hovedsakelig på sti, noe på skogsvei. 

Oppmøte: Kråkstad stasjon.

Lengde: Ca. 11 km. Lettgått.

På grunn av koronasituasjonen må du melde deg på turen. Påmeldingsfrist er 25. september.   

Hvis du har symptomer som kan gi mistanke om covid-19, eller om du er i karantene, skal du ikke delta på tur. Husk å holde minst 1 meters avstand til andre deltakere. Du må ikke dele mat, drikke eller andre ting med andre.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Sørøst i Nordre Follo

Langs vår nye storkommunes yttergrense Vi starter fra Kråkstad stasjon og går nordover gjennom et hyggelig skogs- og landbruksområde til Granerud skytebane. Deretter går vi over Tyrigravåsen til idylliske Vientjern ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Harald Bøhn
  • Bernt Christian Grønvold