Kveldstur på onsdag, på stier fra Ekerud til Knuttjern

Fellestur

Dato
10. juni kl. 18:30 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

# Merk: Denne turen krever påmelding - trykk på "meld deg på" knappen på denne siden for å gjøre dette #

Vi inviterer til kveldstur på stier til Knuttjern med oppmøte på Ekerud P. Turen er tilsammen ca 7 km. Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 Oppmøte Kl 18.30 på Ekerud P. For å delta på turen må du melde deg på. Vi må ha navn på alle deltakerne, påmeldingsfristen er dagen før - 09.06.

Varighet: ca 2- 2,5 t. Husk å ta med drikke!

Nærtur/kveldstur i Lørenskog er et tilbud til deg som kunne tenke deg en tur på ukedagene og bli kjent med ulike turer i nærområdet. 

# Merk: Denne turen krever påmelding - trykk på "meld deg på" knappen på denne siden for å gjøre dette #

Kveldstur på onsdag, på stier fra Ekerud til Knuttjern

# Merk: Denne turen krever påmelding - trykk på "meld deg på" knappen på denne siden for å gjøre dette # Vi inviterer til kveldstur på stier til Knuttjern med oppmøte ...

Kontaktinformasjon:

  • Ingunn
  • Tlf. 97978322