Tirsdagstur - nærtur fra Sandbekken (Aktiv i 100)

Fellestur

Dato
9. juni kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Dagtur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka, Ytre Troms (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

#Merk at denne turen krever påmelding#

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Oppmøtested/tid: Tømmerveien 2, Løvenstad (Sandbekken P ved klubbhuset), kl 11.00. Buss 300 til Sandbekkhallen, hvert 10 minutt. P-plassen til høyre etter ca 150 m.

Turmål: Tur til Bjønnåsen, innlangs Åmotdammen og opp fra sørsiden, ned via Blystadlia.

Turene går på en blanding av stier (merkede og umerkede), turvei og skogsvei. Lengde: max 3 timer inkl pause, 6-9 km. Husk å ta med drikke og matpakke, klær etter været - matpakka nytes ute.

Husk at på grunn av smittevernbestemmelsene må du melde deg på turen, påmeldingsfrist dagen før - 8. juni. Påmelding på den røde kappen Meld deg på!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for voksne og seniorer.

Se også Nærturer Aktiv i 100 på dntoslo.no

Tirsdagstur - nærtur fra Sandbekken (Aktiv i 100)

#Merk at denne turen krever påmelding# Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Oppmøtested/tid: Tømmerveien 2, Løvenstad (Sandbekken P ved klubbhuset), kl 11.00. Buss 300 til Sandbekkhallen, hvert 10 minutt. ...

Kontaktinformasjon:

  • Anne Berit
  • Tlf. 97132511