Stemningsdager i Grimsdalen, Rondane - NY tur

Fellestur

Fra dato
6. august 2020 kl. 15:00
Til dato
9. august 2020
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Rondane, Fjelltur, Turkatalog2020_Baseferie
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Grimsdalshytta
Turområde
Rondane (se kart)
Turkode
12923
Dette arrangementet er over!

Velkommen til 4-dagers fjellopphold på Grimsdalshytta.

Dagene i de flotte omgivelsene rundt hytta, blir brukt på turer og aktiiviteter i akkurat passe tempo.

Grimsdalen og Grimsdalshytta har mye spennende å by på av serverdigheter og turmål. Man rekker ikke alt på 3 døgn, men da er det bare å reise tilbake igjen. Vertskapet er opptatt av at du skal føle deg hjemme og drømme deg tilbake etter endt besøk. Når sola går ned trekker vi oss inn i peisestua. Her finner vi roen med en god  samtale om dagens opplevelser.

Pga Covid-19 er deler av vårt ordinære fjellprogram avlyst, men vi håper mange vil benytte seg av muligheten til å bo fast på en av våre trivelige DNT-hytter. Dagstur-tilbudet er variert og flott!

PROGRAM

Dag 1: Oppmøte Grimsdalshytta

Deltakere og turleder møtes på Grimsdalshytta kl. 15.00.

Vi rekker en fin bli-kjent-tur før middag.

På kvelden blir det informasjon om dagene samt gjennomgang av smittevernstiltak på turen og på hyttene.

Dag 2-3 Flotte dagsturer og dagsturmål

Grimsdalen byr på mange flotte dagsturer og dagsturmål, og vi velger oss det fineste etter nivå, vær og ønsker. Fotturen "Kattugledalsrunden",  tur til dyregraver, sykkeltur til Folldal gruver eller til Tollefshaugen, bading i Gimsa osv. Et vell av muligheter!

Dag 4: Fottur og hjemreise.

Før vi reiser hjem denne dagen, rekker vi en tur - selvsagt! Avreise skjer ca 15.00.

Med forbehold om endring i programmet!
Alle tidsberegninger er gjort ut i fra en gjennomsnittsfart på ca 3 km/ t. Vær obs på at pauser, vær- og føreforhold, ol. ikke er innberegnet i tid brukt på turen. 

Generell informasjon:

Pris:
Kr. 4.510,- fra/til Grimsdalshytta
Ikke-medlemstillegg kr 1.000,-  Bli medlem i DNT

Turpakken inkluderer: Overnatting,  turleder(e ), sengetøy, og alle måltider (frokost, niste/termos og vanligvis tre-retters middag), med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost + niste/termos.

Matallergi: Gi beskjed ved påmelding!

Maks antall deltakere: 16 (pluss to turledere) 

Velkomstbrev sendes deltakerne 1-2 uker før turstart. Der står det bl.a. hvem som er hovedturleder og kontaktinformasjon til denne.

Gradering av turen:  

Gradering på årets sommerturer varierer fra lett til litt krevende. Med to turledere og nivåinndeling, kan det legges opp til forskjellige turalternativer.


Sommerfjellet er vakkert, men  selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier.  Pakk sekken riktig og smart.

Utstyr:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer

NB!  Deltakerne får sengetøy på hytta.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet vil regler som å holde avstand til hverandre, vaske hender godt, ikke dele utstyr etc være gjeldende for turene. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19, men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære.

Deltakerne på DNT-turen er eget følge,  og vil bl.a. dele soverom og spisebord.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Rondane Nord 1:50 000. Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken 

Les mer om hyttene her: Grimsdalshytta

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer

Viktig informasjon om Covid 19 (korona) og DNTs smittevernstiltak på hytter og aktiviteter
Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
 Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Er du usikker på erfaring som kreves for denne turen? Vennligst kontakt Tursenteret: info@dntoslo.no 

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.   

Turledere:
Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og har mye fjellerfaring. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og - glede med deltakerne. Les gjerne mer om våre hvem våre turledere er her.

 

Stemningsdager i Grimsdalen, Rondane - NY tur

Velkommen til 4-dagers fjellopphold på Grimsdalshytta. Dagene i de flotte omgivelsene rundt hytta, blir brukt på turer og aktiiviteter i akkurat passe tempo. Grimsdalen og Grimsdalshytta har mye spennende å ...

Kontaktinformasjon: