Offisiell åpning Flye1389

Arrangement

Dato
2. juli kl. 12:00 - 14:00
Passer for
Alle
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Gjendesheim , Flye1389
Turområde
Langsua (Huldreheimen) (se kart)

Velkommen til Fjell-Norges og Nasjonale Turistveger Valdresflye sitt nye ikonbygg og matfat!

Offisiell åpning av Flye1389: Serveringssted og aktivitetssenter på toppen av Nord-Europas nest høyeste fjellovergang. Flye1389 ligger langs Nasjonal turistveg Valdresflye, og inneholder foruten serveringssted også offentlig toalettanlegg. 

Arrangementet er åpent for inntil 200 personer og vil foregå med god plass mellom hver gjest, håndhygiene og organisert kø inn for å hente seg enkel fingermat og drikke. Vi kommer tilbake med nærmere program og påmelding!

Kafé på dagtid - restaurant på kveldstid

Fra fredag 3.juli kommer Flye1389 til å ha åpent hver dag fra kl 10 til 18. På kveldstid er restauranten åpen for private bookinger. Flye 1389 vil romme langbord med 22 sitteplasser - 40 sitteplasser totalt.

- Vi håper at det nye bygget på Valdresflye kan bli en høyfjellstasjon der det utvikles gode aktiviteter med både folkehelse og miljø i fokus, sier prosjektleder Werner Harstad.

Tett samarbeid med Gjendesheim

Flye1389 vil bli drevet av Anne Taagvold og Marius Haugaløkken - vertskap på Gjendesheim turisthytte DNT. Ekteparet har ambisjoner om å utvikle Flye1389 til et serveringssted og aktivitetsbase i tett samspill med driften og overnattingskapasiteten de allerede har på Gjendesheim 12 kilometer nordover fra Valdresflye.

Ønsker du å bestille bord eller overnatting, ta kontakt med vertskapet på Gjendesheim turisthytte

Velkommen til fjells, velkommen til oss!

Offisiell åpning Flye1389

Velkommen til Fjell-Norges og Nasjonale Turistveger Valdresflye sitt nye ikonbygg og matfat! Offisiell åpning av Flye1389: Serveringssted og aktivitetssenter på toppen av Nord-Europas nest høyeste fjellovergang. Flye1389 ligger langs Nasjonal ...

Kontaktinformasjon:

  • Resepsjonen Flye1389
  • Tlf. 61238910
  • E-post: flye@dnt.no