Hyttetur i Nordmarka (13-16 år)

Fellestur

Fra dato
7. november kl. 16:00
Til dato
8. november
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
12818

Påmelding kommer!

Det er blitt kaldt ute, et hvitt teppe av deilig og myk snø ligger kanskje på bakken. Vi skal på tur til Oslos fineste og mest sentrumsnære hytte Fuglemyrhytta.

 

PROGRAM

Dag 1: Ankomst Fuglemyrhytta

Vi møtes klokka 16.00 ved Sognsvann T-bane. Se etter turleder i rød jakke. Vi går sammen cirka 4 km inn til Fuglemyrhytta hvor vi skal overnatte.

NB! Deltakerne må bestille og betale kollektivreisene selv.

Dag 2: Hjemreise

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden hjemover eller så blir vi enige om å ta en lenger tur til enten Sognsvann eller Holmenkollen.

NB! Deltakerne må bestille og betale kollektivreisen selv. 

 

GENERELL INFO

Pris:
Kr.200,-.
Ikke-medlemstillegg: kroner 400,-.

Turpakken inkluderer: leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 

Annet:

Alle deltakere vil motta deltakerbrev 1-2 uker før turstart.
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Utstyrsutlån:

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon:

Turkart Nordmarka Sommer 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Les mer om Fuglemyrhytta

"Viktig informasjon - fellestur vinter" - Les dette! Er du usikker på erfaring som kreves for denne turen? Vennligst kontakt turlederne i forkant! NB! Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i"Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge". Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

Ofte stilte spørsmål:  se vår faq om fellesturer.

Turledere:
Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og har mye fjellerfaring. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og - glede med deltakerne. Les gjerne mer om våre hvem våre turledere er her.

 

DNT ung Oslos aktiviteter er støttet av Oslo Kommune og Frifond.

 

Hyttetur i Nordmarka (13-16 år)

Påmelding kommer! Det er blitt kaldt ute, et hvitt teppe av deilig og myk snø ligger kanskje på bakken. Vi skal på tur til Oslos fineste og mest sentrumsnære hytte ...

Kontaktinformasjon: