Avlyst Turboteamet til Finsehytta i påsken

Arrangement

Fra dato
9. april kl. 10:00
Til dato
12. april kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Barn, Ski, Påske, Finsehytta, Aktivitetsleder, Turboteam
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Finsehytta
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Turkode
12459
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Årsak: koronavirus

Turboteamet kommer til Finse i påskeferien! Ta turen til vakre Skarvheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vårt Turboteam inviterer Finsehytta sine gjester med på blant annet snølek, skiturer, kos rundt bålet og eventyrstund.

Om Finsehytta
Finsehytta ligger lett tilgjengelig til med tog på Hardangervidda. Området rundt hytta er variert og barnevennlig og  gir mange muligheter. Vertskapet Rigmor og Edvar ønsker sine gjester velkommen med store smil, har lang fartstid i DNT og og stor kunnskap om alle opplevelsene Finse har å by på. Med Turboteamet på plass, fra torsdag til søndag, blir det masse lek og moro.

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne.

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferiene (unntatt sommerferien). Turboteamet besøker ulike hytter og fjellområder og tilbyr mange forskjellige aktiviteter. De voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå tur alene eller sammen med andre voksne. Barna må imidlertid alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetstilbudet er gratis for hyttas overnattingsgjester. Programmet blir hengt opp i resepsjonen kvelden i forveien, med mulighet for å melde seg på. 

Aktivitetene vil foregå fra kl 10.00-16.00 torsdag til søndag.

Vi spiser lunsj sammen ute hver dag, og om kvelden finner Turboteamet på en hyggelig inne- eller uteaktivitet.

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i påskeferien?

Dere kan bli med på noe av dette: Snølek, aking, skiturer, slalom, hopprenn, snøhulegraving, spikking, matlaging på bål, quiz, natursti, historiefortelling, eventyrstund, spill, tegning m.m. Aktivitetene tilpasses etter været, barnas alder og ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.  

Bestille opphold på Finsehytta
Gjester bestiller selv sitt opphold på hytta i den perioden Turboteamet er på hytta.
Klikk her for å lese mer og bestille overnatting på Finsehytta

For å få gode priser på fast opphold på hyttene til DNT er det lurt å være medlem:
Bli medlem i DNT

Adkomst
Toget mellom Oslo og Bergen har sitt høyesteliggende stoppested på Finse (1222 moh). Sjekk rutetider og priser på vy.no. Det er ca. 300 meter å gå fra togstasjonen og til Finsehytta.

Kart
Planlegging er halve turen, og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells . Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller på Friluftshuset på Sørenga - eller i nettbutikken. Mer informasjon om fjellområdene og hyttene våre finner du på ut.no

Vårt Infosenter hjelper deg
Har du spørsmål om turopplegg, kart eller utstyr, anbefaler vi å komme innom et av våre Tursentre eller ta kontakt med vårt Infosenter på: 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post info@dntoslo.no.

Kategori: BT fjelltur

Turboteamet til Finsehytta i påsken

Turboteamet kommer til Finse i påskeferien! Ta turen til vakre Skarvheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vårt Turboteam inviterer Finsehytta sine gjester med på blant annet snølek, skiturer, ...

Kontaktinformasjon: