Avlyst Turboteamet til Sota Sæter i påsken

Arrangement

Fra dato
9. april kl. 10:00
Til dato
12. april kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Fjelltur, Hyttetur, Skitur, Sota Sæter, Breheimen, Aktivitetsleder, Turboteam
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Sota Sæter
Turområde
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)
Turkode
12459
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Årsak: koronavirus

Turboteamet kommer til Sota Sæter i påsken! Ta turen til vakre Breheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vårt Turboteam inviterer Sota Sæter sine gjester med på blant annet snølek, skiturer, kos rundt bålet og eventyrstund.

Om Sota Sæter
Sota Sæter ligger vakkert til i Breheimen, med barnevennlig og variert terreng som gir mange muligheter. Bestyrerne Silje og Ove ønsker velkommen på det vakre og historiske hyttetunet og serverer nydelig lokal mat hver dag. Med Turboteamet på plass, fra torsdag til søndag, blir det masse lek og moro.

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne.

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende aktivitetsteam for Barnas Turlag i skoleferier (unntatt sommerferien). Turboteamet besøker ulike hytter og fjellområder og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som inkluderer turer, lek, bållunsj og annen moro i nærområdet rundt hytta. Barn som deltar må alltid ha med seg en voksen på aktivitetene. Andre voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med gamle og nye voksenvenner. Aktivitetstilbudet er gratis for Rondvassbu sine overnattingsgjester. Aktivitetsprogrammet blir hengt opp i resepsjonen kvelden i forveien med muligheter for å melde seg på.

Aktivitetene vil foregå fra kl 10.00-16.00 torsdag til søndag. 

Vi spiser lunsj sammen ute hver dag. Etter middag finner Turboteamet på en kveldsaktivitet.

Hvilke aktiviteter har Turboteamet i påskeferien?

Aktivitetslederne beslutter prorammet når de har bedre kjennskap til alder og ferdighetene til deltakerne. Aktuelle aktiviteter er snølek, aking, skiturer, slalom, hopprenn, snøhulegraving, spikking, matlaging på bål, quiz, natursti, historiefortelling, eventyrstund, spill, tegning m.m. Aktivitetene tilpasses etter været, barnas alder og ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.  

Bestille opphold på Sota Sæter

Gjester bestiller selv opphold på Sota Sæter i perioden Turboteamet er der.
Klikk her for å lese om og bestille overnatting på Sota Sæter 

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre bli medlem i DNT.

Hvordan komme seg til Sota Sæter

Buss: Fra Oslo via Otta til Bismo. Fra Bismo til Sota Sæter settes det opp taxi med fastpris i påsken. Kontakt Sota Sæter for mer info. 
Bil: Det er brøytet bilvei helt fram til Sota Sæter i påsken.   

Kart

Planlegging er halve turen, og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller på Friluftshuset på Sørenga - eller i nettbutikken. Mer informasjon om fjellområdene og hyttene våre finner du på ut.no

Vårt Infosenter hjelper deg

Har du spørsmål om turopplegg, kart eller utstyr, anbefaler vi å komme innom et av våre Tursentre eller ta kontakt med vårt Infosenter på info@dntoslo.no eller +47 22 82 28 22 (mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00)

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT


Kategori: BT fjelltur

Turboteamet til Sota Sæter i påsken

Turboteamet kommer til Sota Sæter i påsken! Ta turen til vakre Breheimen og bli med på aktiviteter og moro for hele familien. Vårt Turboteam inviterer Sota Sæter sine gjester med på blant annet snølek, ...

Kontaktinformasjon: