Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedens tur langs Havnepromenaden

Fellestur

Dato
24. februar kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærturgruppe, Nærtur, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Visste du at Oslo har en av verdens lengste havnepromenader? Vi starter på Frongnerkilen punkt 1 og går til Bjørvika punkt 10. Ta på klær etter vær og ta med mat og drikke. Oppmøte Kolstadgata 1 (som vanlig) kl. 11. Transport: Vi tar T-bane til Nationaltheateret og bytter til Buss 30. Retur: Vi går langs Havnepromenaden tilbake til Tøyen.

Se her for vårens turprogram.

Generelt om ekstra lett nærtur på Tøyen:

Møt opp kl. 11.00 utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1).

Vi går på veier og grøntområder i nærheten av Tøyen, og tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5 - 2 timer. Siste mandag i måneden har vi "måndedens tur" som varer litt lengre hvor vi tar T-banen for å komme oss ut i skogen eller har et tema for turen. Ta på gode sko og klær som passer til været. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. Deltagelse på tur er gratis. 

Turgruppa er et samarbeid med bydel Gamle Oslo.

NærturgruppeTurene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Ved spørsmål, ta kontakt: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no, tlf. 22 82 28 00

Velkommen!

Ekstra lett nærtur på Tøyen - Månedens tur langs Havnepromenaden

Visste du at Oslo har en av verdens lengste havnepromenader? Vi starter på Frongnerkilen punkt 1 og går til Bjørvika punkt 10. Ta på klær etter vær og ta med ...

Kontaktinformasjon: