Nærtur fra Skøyen

Fellestur

Dato
26. mai 2020 kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Bli med på hyggelig nærtur i friluftsområdene rundt Skøyen. Kanskje går turen til Bygdøy, Fornebulandet eller langs Hoffselven. Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød T-vest. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk. *** Merk at vi av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen. Vi må derfor be alle deltakere om å melde seg på. Trykk på den røde knappen for påmelding. 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

NB! Alle turene har oppmøte på Skøyen togstasjon, utgang sør klokka 11:00.  

 

Turen varer i ca tre timer eksl. reise og pause. Ta på gode sko og klær etter vær. Gruppa raster ute, så ta med mat, drikke og en sitteplate. 

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Lisbeth S. Hildremyr på epost: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no hvis du lurer på noe om turene, eller ring Tursenteret på tlf 22 82 28 00

Nærtur fra Skøyen

Bli med på hyggelig nærtur i friluftsområdene rundt Skøyen. Kanskje går turen til Bygdøy, Fornebulandet eller langs Hoffselven. Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød ...

Kontaktinformasjon: