Avlyst Nærtur fra Skøyen - Kyststien Høvikodden- Lysaker

Fellestur

Dato
21. april kl. 11:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Denne tirsdagen går vi kyststien fra Høvikodden til Lysaker. Bli med på tur sammen med hyggelige turledere.Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød T-vest.

Transport: Buss 160 fra Sjølyst bussholdeplass. 

Alle turene har oppmøte på Skøyen togstasjon utgang sør klokka 11:00.  

Se flere turmål fra Skøyen her.

I ulike ukenummer går turen med utgangspunkt fra Skøyen.

I like ukenummer tar gruppa buss 32 opp til Bogstad Camping. Det er også mulig å møte direkte på Bogstad camping 11.25.  Trivelige turledere møter både på Skøyen og Bogstad. 

Turen varer i ca tre timer eksl. reise og pause. Ta på gode sko og klær etter vær. I vintersesongen er det lurt å ta med/på brodder. Gruppa raster gjerne ute, så ta med mat, drikke og en sitteplate. 

Nærturene med "Aktiv i 100" har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Lisbeth S. Hildremyr på epost: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no hvis du lurer på noe om turene, eller ring Tursenteret på tlf 22 82 28 00

Nærtur fra Skøyen - Kyststien Høvikodden- Lysaker

Denne tirsdagen går vi kyststien fra Høvikodden til Lysaker. Bli med på tur sammen med hyggelige turledere.Oppmøte ved sørsiden av Skøyen togstasjon tirsdag klokka 11.00. Se etter turledere med rød T-vest. Transport: ...