Tur til Eineåsen

Fellestur

Dato
5. mai kl. 18:00 - 20:30
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Eineåsen, Bærumsmarka
Arrangør
DNT ung Bærum
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur til vakre Eineåsen med Bærum DNT ung!

Herfra har vi flott utsikt over Vestre Bærum og indre Oslofjord.
Oppmøte og avgang fra tennisannlegget ved Rykkinn

Turleder medbringer snacks!

Husk:
- Noe å spise/drikke
- Noe å sitte på

Deretter går vi tilbake til tennisannlegget.
Vi sees!

Bærum Turlags aktiviteter følger Korona-regler

Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 5 personer pr gruppe, inkludert turleder. Bærum Turlag kan sette inn flere turledere og dele turen opp i flere grupper med tilstrekkelig avstand, men turledere holder likevel kontakt underveis.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Generelt: 

For mer informasjon om DNT ung Bærum, sjekk ut vår facebookside.

Ung Tirsdag er et lavterskel og gratis arrangement som holdes annenhver tirsdag av DNT ung Bærum for ungdom mellom 13 - 30 år. Innhold og program kan innebære tur, kurs, workshops og hyggekvelder!

Turene ledes av våre DNT-ungdomsturledere som er mellom 16-30 år. Det er ungdom som planlegger innholdet og gjennomfører turene, med støtte fra styret i Bærum Turlag.

Kontaktinformasjon: