Internasjonal skøytetur til Voldsløkka

Fellestur

Dato
8. februar kl. 11:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skøyter, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Internasjonal
Dette arrangementet er over!

Har du aldri prøvd skøyting før? Eller er det lenge siden? Bli med DNT Oslos internasjonale turgruppe til kunstisbanen på Voldsløkka på Bjølsen! Vi får lånt skøyter og hjelmer (gratis) og prøver oss frem på isen. Vi hjelper hverandre!

Kunstisbanen er utendørs, men rett ved siden av banen er det varmestue, toaletter, garderobe og kiosk, hvor det er mulig å kjøpe noe å spise eller drikke. 

Ta på/med varme klær, spesielt lue og hansker/votter, og et ekstra par varme sokker. Ta også med mat og drikke, vi tar en lunsjpause ute eller inne, avhenging av været. Vi kan legge sekkene fra oss mens vi er på banen. 

NB: Sjekk oppdatert informasjon om turen i forkant.

Se mer info om skøytebanen på Voldsløkka her: https://www.facebook.com/voldslokkalandhockeyogkunstisbane/ Der legger de ut banemeldinger om forholdene på skøyteisen.

Oppmøtetid: Lørdag 8. februar kl. 11.30

Oppmøtested: Stavangergata 32, ved inngangen/parkeringsplassen til idrettsannlegget, mellom skøytebanen (som sees veldig godt fra gata) og barnehagen Margarinfabrikken. Se etter turledere med røde vester.

Transport: Mange muligheter, inkludert buss 37 eller 54 til Bjølsen, eller T-banen til Nydalen. Sjekk  https://ruter.no/ for rutetider. Det er få parkeringsmuligheter ved banen. 

Hovedturleder: Annelies Ollieuz, tlf 48 05 71 08

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

 

"internasjonal tematur" 

Internasjonal skøytetur til Voldsløkka

Har du aldri prøvd skøyting før? Eller er det lenge siden? Bli med DNT Oslos internasjonale turgruppe til kunstisbanen på Voldsløkka på Bjølsen! Vi får lånt skøyter og hjelmer (gratis) ...