Turorientering i marka

Fellestur

Dato
10. juni 2020 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Orientering, Turorientering
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette arrangementet krever påmelding.

Denne kvelden blir det turorientering i Kolsås/Dælivannsområdet. Turen passer for deg som ønsker å prøve deg på turorientering, og for deg som liker å gå tur sammen med andre. Vi går en av Flaggsprettens blå turer. Disse turene beskrives slik: Turer i lett og oversiktlig terreng med moderate stigninger. Passer for deg som har litt erfaring i bruk av kart. Enkel bruk av kompass er også anbefalt. Postene finnes oftest på sti eller i fint terreng.

Turen vi vil gå er tur L: Kolsås sydøst: https://turorientering.no/flaggspretten/turer/2020/bla-tur-l/ (link til kjøp av kart).

Deltakerne må ha med egne kart. Enkeltkart, eller kartpakker kan kjøpes på nett (https://turorientering.no/flaggspretten/turpakker/2020/), eller i butikk (https://turorientering.no/flaggspretten/utsalgssteder/2020/).

Start: P-plass ved innkjøringen til Gjettumveien kl.18. Retur: ca. kl. 21.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i Bærum Turlag

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.

Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

 

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 20 personer pr gruppe, inkludert turleder. Bærum Turlag kan sette inn flere turledere og dele turen opp i flere grupper med tilstrekkelig avstand, men turledere holder likevel kontakt underveis.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter. Se forøvrig DNTs coronaberedskap

 

 

 

Turorientering i marka

Dette arrangementet krever påmelding. Denne kvelden blir det turorientering i Kolsås/Dælivannsområdet. Turen passer for deg som ønsker å prøve deg på turorientering, og for deg som liker å gå tur ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maggy Elva Bjørgvinsdottir