AVLYST - Turorientering - stolpejakt

Fellestur

Dato
6. mai kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Orientering, Turorientering
Arrangører
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne kvelden blir det stolpejakt på Blommenholm. Turen passer for deg som ønsker å prøve deg på turorientering, og for deg som liker å gå tur sammen med andre. Deltakerne må ha med egne kart. Gratis kart kan lastes ned fra https://www.flaggspretten.no/dokumenter/c.pdf. Dette må deltakerne printe ut før turen.

Vi går  en lett tur som beskrives slik av Flaggspretten: Turer for deg uten erfaring. Kun lette stigninger på sti og vei med lett tilgjengelige poster.

Enkeltkart, eller kartpakker kan også kjøpes på nett (https://turorientering.no/flaggspretten/turpakker/2020/), eller i butikk (https://turorientering.no/flaggspretten/utsalgssteder/2020/)

Start: Kl.18 på Blommenholm skole. Retur: ca. kl. 21. 

Bærum Turlags aktiviteter følger Korona-regler

Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Maksimalt antall deltagere: Inntil videre er det maksimalt 5 personer pr gruppe, inkludert turleder. Bærum Turlag kan sette inn flere turledere og dele turen opp i flere grupper med tilstrekkelig avstand, men turledere holder likevel kontakt underveis.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

 

 

 

 

AVLYST - Turorientering - stolpejakt

Denne kvelden blir det stolpejakt på Blommenholm. Turen passer for deg som ønsker å prøve deg på turorientering, og for deg som liker å gå tur sammen med andre. Deltakerne ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maggy Elva Bjørgvinsdottir