I flyktningenes fotspor

Fellestur

Fra dato
26. august kl. 10:00
Til dato
27. august kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Bøvelstad, Østmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12729

Vi går første del av den blåmerkede ruta, fra Skullerud til Øyern/ Enebakk. Terrenget er kupert med korte og bratte opp- og nedstigninger. Vi skal innom Milorghula ved Smalvann og oppom Tonekollen hvor det var ei sentral milorghytte. Vi går videre til Bøvelstad. Etter en natt her fortsetter vi via Holtopsetra og Festningeåsen og kommer ut ved Veng og Ekornrud i Enebakk. Vi avslutter turen på Skøyen ved Øyern.

Hyttetur i marka

Avreise: Oppmøte Skullerudstua kl. 10.00. Fra Jernbanetorget (T-bane 3) kl. 09.30 til Skullerud T-bane st. kl. 09.52. Til fots på sti til Bøvelstad, ca. 22 km. 

Retur: Til fots på sti videre langs flyktningeruta til Enebakk/Skøyen, ca. 13 km. Turen avsluttes ved busstopp i Enebakk/Skøyen ca. kl. 16.00.

Rute: Skullerud – Bøvelstad (1 døgn) – Enebakk 

Annet: Ta med lakenpose, mat og drikke til lunsj første dag og frokost og lunsj til andre dag. 

Pris: Kr 770,- eks. reise (ikke-medlemstillegg kr. 200,-) 

Turleder: Erik Hernes

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

 

I flyktningenes fotspor

Vi går første del av den blåmerkede ruta, fra Skullerud til Øyern/ Enebakk. Terrenget er kupert med korte og bratte opp- og nedstigninger. Vi skal innom Milorghula ved Smalvann og ...

Kontaktinformasjon: