Topptur i Nordmarka

Fellestur

Fra dato
7. september 2020 kl. 09:00
Til dato
10. september 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Nordmarka, Kobberhaughytta, Katnosdammen
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12723
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å gå fra hytte til hytte i Nordmarka? Denne turen tar deg langs merkede stier og opp på flotte høyder. Først ut er Pershusfjellet, en åsrygg med fantastisk utsikt. På Katnosdammen kan vi padle kano og ta en tur til Oslo høyeste punkt, Kjerkeberget. Turleder planlegger spennende middag – gled dere! Neste dag går vi videre over Kikuttoppen og Appelsinhaugen til Kobberhaughytta. Her venter bestyrer Erlend med god mat og varme i peisen. Siste dag legger vi turen innom Fuglemyrhytta.

Smittevernstiltak på turer og hytter
Smittevernstiltakene fra myndighetene og DNTs nasjonale standarder for besøk av hytter og deltakelse på turer er det viktig å være forberedt på. Blant annet må at alle som ikke bor i samme husstand holde minst en meter avstand til hverandre,  alle  må vaske hender godt, ikke dele utstyr etc. På hyttene vil det være oppslag for hvordan man oppfører seg på hytta. Våre turledere er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som ikke i hovedsak er preget av Covid 19 men av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære.

Deltakere og turledere i gruppen anses for å være en smittevernsgruppe og deler rom og spisebord.

Hyttetur i Marka

Avreise:
 Ekstrabuss fra Oslo Bussterminal kl. 09.00 til Tverrsjøstallen. Til fots på sti over Pershusfjellet til Katnosdammen, ca. 14 km. 

Retur: Til fots på sti til Vettakollen, ca. 10 km. Turen avsluttet ved Vettakollen T-bane, ca. kl. 16.00

Rute: Tverrsjøstallen – over Pershusfjellet – Katnosdammen (2 døgn) – Kobberhaughytta (1 døgn) – via Fuglemyrhytta – Vettakollen T-bane. 

Annet: Ta med lakenpose.

Pris: Kr 3390,-  (ikke-medlemstillegg kr. 200,-)

Turleder: Birger Baisgård

Når du melder deg på hytteturen i marka, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.

Smittevernstiltak på turer og aktiviteter i DNT Oslo og Omegn
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer og aktiviteter forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Topptur i Nordmarka

Har du lyst til å gå fra hytte til hytte i Nordmarka? Denne turen tar deg langs merkede stier og opp på flotte høyder. Først ut er Pershusfjellet, en åsrygg ...

Kontaktinformasjon: