Avslutningstur til Breivoll Gård.

Fellestur

Dato
15. november kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Breivollgård
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Tur gjennom Nordre Pollen naturreservat med hyggelig avslutning på Breivoll Gård. Breivoll Gård er DNT Oslo og Omegns nye storsatsning og er blitt et svært populært sted. Det ligger vakkert til helt sør i Bunnefjorden, er lett tilgjengelig med offentlig kommunikasjon og har muligheter for flotte naturopplevelser rundt seg. 6 km. På sti og litt vei, kupert.
Oppmøte: Tusenfryd bussholdepl. kl 11.00. Buss 505 til Tusenfryd.
Turslutt: Breivoll (buss 505 fra Nesset, 1 km fra Breivoll)

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  13. november 2020. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Avslutningstur til Breivoll Gård.

Tur gjennom Nordre Pollen naturreservat med hyggelig avslutning på Breivoll Gård. Breivoll Gård er DNT Oslo og Omegns nye storsatsning og er blitt et svært populært sted. Det ligger vakkert ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Torbjørn Aas
  • Kari Fonnes