Seks tjern i Nordmarka

Fellestur

Dato
22. oktober kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turkode
Seniorgruppa

Tur fra Voksenkollen til Skomakertjern, Store Tryvann, Lille Tryvann, Bjordammen, Ringerikstjern, Strømsdammen. På sti nedover til Tryvann og videre nordover til Bjordammen. Deretter på sti sørvestover til Ringerikstjern, med rast på et passende sted. Derfra sørover til Strømsdammen etter å ha krysset Wyllerløypa. Herfra går vi over demningen og oppover til bussholdeplass på Voksen skog. 8 km. Variert terreng. Noe skogsbilvei, men mest på blåmerkede stier.
Oppmøte: Voksenkollen T kl 10.30. T-bane 1 til Voksenkollen.
Turslutt: Voksen skog (buss)

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  19. oktober 2020. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Cappelen
  • Anne-Berit Leganger