Haugborunden

Fellestur

Dato
8. oktober kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

Asker kirke og gravhaugene langs Askerelven, over kirkegården og opp til Prinsehaugen, videre mot Haugbo (gravhauger) og så gjennom gammel bebyggelse med mye interessant historie. 4 km. For det aller meste på stier, langs elven litt steinet, ellers på asfalt.
Oppmøte: Asker st. (DNT-skiltet) kl 10.30. Tog eller buss til Asker st.
Turslutt: Asker sentrum.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  5. oktober 2020. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Haugborunden

Asker kirke og gravhaugene langs Askerelven, over kirkegården og opp til Prinsehaugen, videre mot Haugbo (gravhauger) og så gjennom gammel bebyggelse med mye interessant historie. 4 km. For det aller ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • May Drage
  • John R. Hanevold