Avlyst Makrellbekken og Hoffselva

Fellestur

Dato
27. september kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga Nåværende kollektivtransport problemer.
Tur fra Voksen skole til Frognerparken. 6 km. Turveier og stier, nesten ikke asfalt.
Oppmøte: Jarbakken bussholdepl. kl 10.45. Buss 45 til Jarbakken.
Turslutt: Frognerparken.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  24. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Makrellbekken og Hoffselva

Tur fra Voksen skole til Frognerparken. 6 km. Turveier og stier, nesten ikke asfalt. Oppmøte: Jarbakken bussholdepl. kl 10.45. Buss 45 til Jarbakken. Turslutt: Frognerparken. På grunn av koronasituasjonen er det ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Bassøe
  • Inger Biseth
  • Sigrid Bellamy