Trilletur langs Akerselva til Sørenga

Fellestur

Dato
26. februar kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Akerselva
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!

Ukens trilletur går i urbane omgivelser langs Akerselva.  

Turen starter ved Alexander Kiellands plass. Vi følger turveien langs Akerselva ned til Grønland og går over gangbroa i bunnen av Platous gate. Vi fortsetter langs vannspeilet ved Middelalderparken og tar så ut til Sørenga. Vel framme på Friluftshuset får vi servert kaffe/te på Bystua. Ta med niste. Turen er ca. 3 km. En fra DNTs administrasjon vil fortelle om DNT og Barnas Turlag tilbud og aktiviteter som foregår på Friluftshuset og Sørenga.

Oppmøte: Alexander Kiellands plass kl. 10.30.

Off. kom.: Buss 21, 33, 34 og 54 til Alexander Kiellands plass.T

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn".

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur langs Akerselva til Sørenga

Ukens trilletur går i urbane omgivelser langs Akerselva.   Turen starter ved Alexander Kiellands plass. Vi følger turveien langs Akerselva ned til Grønland og går over gangbroa i bunnen av Platous ...

Kontaktinformasjon: