Kajakktur fra Breivoll Gård (senior)

Fellestur

Dato
11. juni kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Padletur, Seniortur, Kajakk, Kajakktur, Sørenga
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
12683

Fra Breivoll Gård drar vi på fellestur med kajakken. Dette er for deg som har lyst til å ta en padletur, men kanskje ikke har tilgang til kajakk, eller ikke har noen å padle med. Turen ledes av våre erfarne instruktører/turledere. 

Innhold
Turen forutsetter at du har deltatt på intro- eller grunnkurs - og kan kameratredning. Send inn våttkortnummer med påmeldingen, evt. dokumentasjon på annen padleerfaring. Dette sendes til naerfriluftsliv@dntoslo.no merket: dokumentasjon kajakktur 12683.

Program
Oppmøte og varighet: Breivoll Gård kl. 10.00. Adresse: Breivoldveien 1407 Vinterbro. Turen avsluttes samme sted ca. kl 15.00 (5 timer inklusiv lunsjpause/effektiv padling ca. 2-3 timer). Etter turen må deltakerne delta i arbeidet med å skylle kajakker og utstyr og få dette plassert tilbake på kajakklageret.

Pris: Kr. 599,- inkluderer tur med instruktør/turleder, lån av kajakker, åre, spruttrekk og vest (ikke-medlemstillegg kr 200,-). Bli medlem i DNT.

Mat og drikke: Ta med matpakke og drikke for en god dag ute. 

Annet: Når du melder deg på kajakkurs, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Utstyr, mat og bekledning: Det kan fremdeles kaldt i vannet så tidlig i sesongen, derfor er det anbefalt å kle seg etter vanntemperatur selv om det kan være en varm sommerdag:    

  • Aller best er våtdrakt/våtsko/neoprenhette, om man har eller kan låne seg det.
  • Det fungerer også bra med et fullt skift ekstra, helst bestående av ullundertøy og jakke som kan bli vått, og genser/dunjakke/regnjakke/poncho med hette til å trekke utenpå i pauser.
  • Håndkle
  • Drikkeflaske som kan ligge på kajakken
  • Det er mulig å sette igjen ting som ikke skal bli vått inne i låst hus, som ekstra skift, mobil, lommebok etc.
  • Solkrem og solhatt (om nødvendig)
  • Ingen løse smykker eller dyre briller - men ha gjerne med solbriller (dette er lett å miste i sjøen ved velt)

Trygghet og redninger i kajakk krever bading. For å få best læring og minst frysing anbefaler vi derfor våtdrakt. Alternativt så kan 1-2 lag ull og overtrekksjakke/bukse også benyttes, men dette blir kaldere. På beina kan man ha ullsokker med sandaler. Dersom du har dykkermaske så kan dette være kjekt å ha til redningsøvelsene (om du er redd for vann i nesa).
Tips! Du kan kjøpe våtdrakt som egner seg for noen få hundrelapper på Finn.no (gjenbruk), Europris og evt. sportsbutikker.

Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter eller i DNTs Nettbutikk

Kajakktur fra Breivoll Gård (senior)

Fra Breivoll Gård drar vi på fellestur med kajakken. Dette er for deg som har lyst til å ta en padletur, men kanskje ikke har tilgang til kajakk, eller ikke ...

Kontaktinformasjon: