Hjellsåstårnet i Gaupesteinmarka

Fellestur

Dato
13. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Koselig og enkel tur til  det nye 12 m høye Hjellsåstårnet. 7 km. Stier, turveier og kort stykke langs vei
Oppmøte: Kråkstad st. kl 11.00. Tog L22 til Kråkstad st.
Turslutt: Kråkstad stasjon.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  10. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Hjellsåstårnet i Gaupesteinmarka

Koselig og enkel tur til  det nye 12 m høye Hjellsåstårnet. 7 km. Stier, turveier og kort stykke langs vei Oppmøte: Kråkstad st. kl 11.00. Tog L22 til Kråkstad st. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne K. Sunde
  • Beate Heilemann