KOM DEG UT DAGEN Grønne lunger i Oslo, nr. 2

Fellestur

Dato
6. september kl. 10:20
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Kom deg ut dagen!
Fra Bryn togstasjon ned spennende Svartdalen og langs Alnaelva.  Gjennom Vålerenga til Etterstad kolonihage og idylliske Kampen. 5 km. Grusvei  og bygater.
Oppmøte: Bryn togstasjon kl 10.20. Tog L 1 (Lillestrøm) til Bryn  st.
Turslutt: Kampen park.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  3. september. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

KOM DEG UT DAGEN Grønne lunger i Oslo, nr. 2

Kom deg ut dagen! Fra Bryn togstasjon ned spennende Svartdalen og langs Alnaelva.  Gjennom Vålerenga til Etterstad kolonihage og idylliske Kampen. 5 km. Grusvei  og bygater. Oppmøte: Bryn togstasjon kl ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Arild Drolsum
  • Anne K. Sunde