Lillomarka

Fellestur

Dato
27. august 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Langs østsiden av Maridalsvannet til Monsetangen, Solemskogen og videre til Linderudseter og ned til Akebakken. 10 km. Skogsbilveier og bred sti/traktorspor. Mest oppover til Linderudseter, derfra hovedsakelig nedover.
Oppmøte: Utfartsparkeringen v. Oset kl 11.00. Buss, trikk eller tog til Kjelsås, gå ca 5 min til Oset.
Turslutt: Akebakken (buss), alternativt tilbake til Oset.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  25. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Lillomarka

Langs østsiden av Maridalsvannet til Monsetangen, Solemskogen og videre til Linderudseter og ned til Akebakken. 10 km. Skogsbilveier og bred sti/traktorspor. Mest oppover til Linderudseter, derfra hovedsakelig nedover. Oppmøte: Utfartsparkeringen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Fonnes
  • Maj Oxaal