Nye Kyststien på Nesoddens vestside

Fellestur

Dato
9. august kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT senior Oslo , Seniorgruppa - DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!
Fra Fagerstand via den spennende Spro gruve til Fjellstrand. Bademuligheter. Ny kyststi på Nesoddens vestside. Vi går fra Fagerstrand til Fjellstrand og opplever idylliske badehusmiljøer, gamle brygger og ikke minst den spennede gruven på Spro. 10 km.  Sti og vei.
Oppmøte: Solbakken bussholdeplass kl. 10.30. Båt B10 fra Rådhuskaia kl. 09.33 til Nesoddtangen, turleder møter der. Buss 575 til Solbakken. 
Turslutt: Fjellstrand.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding, senest  6. august. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Nye Kyststien på Nesoddens vestside

Fra Fagerstand via den spennende Spro gruve til Fjellstrand. Bademuligheter. Ny kyststi på Nesoddens vestside. Vi går fra Fagerstrand til Fjellstrand og opplever idylliske badehusmiljøer, gamle brygger og ikke minst ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Arild Drolsum
  • Inger Cappelen