Ekstra lett nærtur på Mortensrud

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli med på hyggelig og enkle tirsdagsturer på Mortensrud. Møt opp kl 11.00 på Mortensrud Torg ved trappene til T-banen.

Vi går i nærområdet på Mortensrud. Tempo og lengde er tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5-2 timer og noen ganger er det kafébesøk etter turen for dem som ønsker. Hver andre tirsdag i måneden arrangerer vi «Månedens tur» kl. 11-15. På disse turene reiser vi til et annet turutgangspunkt. Vi bruker gjerne to timer på gåturen, eksklusiv reise og spisepause. Husk å ta med reisekort, drikke og matpakke. Ta på gode sko og klær som passer til været. Husk brodder i vintersesongen. Alle turene starter fra Mortensrud Torg. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. Turene er gratis og du trenger ikke være medlem for å være med, det er bare å møte opp. Velkommen med ut på tur :) Se vårens turprogram her.

NærturgruppeTurene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Ved spørsmål, ta kontakt: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no, tlf. 22 82 28 00

Velkommen

Ekstra lett nærtur på Mortensrud

Bli med på hyggelig og enkle tirsdagsturer på Mortensrud. Møt opp kl 11.00 på Mortensrud Torg ved trappene til T-banen. Vi går i nærområdet på Mortensrud. Tempo og lengde er tilpasses deltakernes ønsker og ...

Kontaktinformasjon: