Avlyst Ekstra lett nærtur på Tøyen

Fellestur

Dato
20. april kl. 11:00 - 12:30
Alternative datoer
Vis 5 andre datoer
4. mai 2020
11. mai 2020
18. mai 2020
1. juni 2020
8. juni 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærturgruppe, Nærtur, Flerkulturell, Internasjonal
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Har du lyst til å utforske bynært friluftsliv med skjulte perler rundt omkring i Oslo by? Bli med på hyggelige og enkle mandagsturer på Tøyen. Alle turene ledes av turledere som møter deg utenfor Kolstadgata 1 hver mandag kl. 11. Se etter turledere med rød T-vest. Det er gratis å være med på tur, det krever ingen påmelding og du trenger ikke være medlem. Ta gjerne med deg en venn eller nabo. Velkommen med på tur :) Se vårens turprogram her.

Møt opp kl. 11.00 utenfor Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1) rett ved siden av Tøyen skole og 2 minutters gange fra Tøyen T-banestasjon.

Vi går på veier og grøntområder i nærheten av Tøyen, og tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer i ca. 1,5 - 2 timer. Siste mandag i måneden har vi "måndedens tur" som varer litt lengre hvor vi tar T-banen for å komme oss ut i skogen eller har et tema for turen. Ta på gode sko og klær som passer til været. I vintersesongen kan det være lurt å ha med brodder. Turene arrangeres hele året, med unntak av sommerferie, juleferie og påskeferie. Du trenger ikke å kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. 

Turgruppa er et samarbeid med bydel Gamle Oslo.

NærturgruppeTurene er i regi av prosjektet "Aktiv i 100", som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper. 

Ved spørsmål, ta kontakt: lisbeth.hildremyr@dntoslo.no, tlf. 22 82 28 00

Velkommen!

Ekstra lett nærtur på Tøyen

Har du lyst til å utforske bynært friluftsliv med skjulte perler rundt omkring i Oslo by? Bli med på hyggelige og enkle mandagsturer på Tøyen. Alle turene ledes av turledere som ...

Kontaktinformasjon: